Gipszkartonozási munka Hollandiában



Szárazépítő/gipszkartonozási munka Hollandiában


A Flexwork International egy holland munkaközvetítő iroda, amely 12 éves múltra tekint vissza épületgépészeti, építési/építkezési, kőműves, festői és műszaki munkák, valamint, takarítói és egyéb egészségügyi munkák kiközvetítése területén. A cég tevékenysége során számos német, lengyel és magyar szakemberrel dolgozott már együtt. A magyar szakemberekkel szerzett pozitív tapasztalatok kapcsán, szívesen veszi a kiváló képesítésű és megbízható magyar munkaerő jelentkezését.

Leírás/feladatok: gipszkartonozás fémvázas és favázas kialakítású falszerkezetek üregeibe, gipszkartonszerelés, falburkolás, álmennyezet szerelés, szárazfal installáció stb.
A munkakör betöltéséhez fémvázas és favázas kialakítású gipszkartonozással szerzett tapasztalat szükséges, valamint VCA vizsga és angol/nemet/holland (az egyik a három közül) nyelv társalgási szintű ismerete.


Képesítés: Polietilén hegesztő, VCA vizsga


Tapasztalat - legalább 3 év szakmai tapasztalat


Nyelvismeret - Angol – társalgási szint (kötelező, vagy német, vagy holland nyelv társalgási szintű ismerete), Német, Holland


Egyéb - Vezetői engedély, Saját autó - nem feltétel, de előnyt jelenthet, Külföldi munkatapasztalat - nem feltétel, de előnyt jelenthet.

Teljes munkaidős munkavállalói szerződés a Flexwork International Bv. munkaközvetítő irodával
Fizetési periódus - Hetente (1500 euró nettó / hó)
Plusz juttatás - A munkáltató által biztos szállás
Munkaidő - 40 óra/hét (1500 euró nettó / hó)

Munkaadó adatai - Flexwork International Bv.
6161BH Geleen, Rijksweg Zuid 109, Netherland
+31 46 475 7970 (holland/angol/német/magyar)
j.a.minda@flexworkinternational.nl
www.flexworkinternational.nl

Szükséges dokumentumok - Önéletrajz (CV) – angol, vagy német nyelven. Az önéletrajzokat és a felmerülő kérdéseket a j.a.minda@flexworkinternational.nl e-mail címekre várjuk. Az önéletrajzokat csak holland, vagy német, vagy angol nyelven tudjuk elfogadni jelentkezésként. A tárgyban legyenek szívesek megjelölni a meghirdetett állás címét.