Ápolóknak kórházi állások Németországban nyelvtudás nélkül!Munka megnevezése: Ápolóknak kórházi állások Németországba,nyelvtudás nélkül! (Főállás)
Munkavégzés helye: Budapest, Pest, Magyarország
Leírás: 54 magánkórházunkban színvonalas nővérszállást, valamint intenzív nyelvtanfolyamot biztosítunk itthon (1 hónap a kiutazás előtt), és Németországban (6 hónapig) egyaránt! A németül nem tudóknak az első 6 hónapban, a gyakornoki idő alatt napi 4 ó. tanfolyam 6 ó. munka. Szombat - vasárnap szabad. Vállaljuk az összes szükséges dokumentummal kapcsolatos ügyintézést, fordítások, hitelesítés, engedélyek, stb. valamint a kapcsolattartást - és ügyintézést a németországi leendő munkahelyével, sőt a szállás körülményeinek szervezését is!
A gyakornoki idő alatt (6 hónap), átlag nettó 700 €/hó a fizetés, így Önnek kb. nettó 175.000.- Ft marad átlagban, amiből csak az étkezést (ebéd kb. 3€ kórházainkban) ill. telefon, stb. kiadásait kell fedeznie (a tapasztalatok szerint ez nem haladja meg a 200 eurót). A nyelvvizsga után a fizetés automatikusan a német közalkalmazotti bértábla szerint, átlag bruttó 2000-3000 euró, a végzettségtől, beosztástól és gyakorlattól függően túlóra és pótlékok! Önt semmiféle közvetítési díj nem terheli! Csak OKJ (54), ill. Diplomás ápolókat tudunk foglalkoztatni! Korhatár 45 év!
Kapcsolatfelvétel és bővebb információ:
Buona Stella Kft.
A HR Medico Hungary hivatalos partnere.info@buonastella.hu

0630 823 - 0291
0670 608 - 0488

Pozíció típusa: Főállás
Elvárt tapasztalat: 2 (év)