Dél -Németországi Mc Donalds-ba párokat keresünk.

Álláslehetőség németországi Mc Donalds-ban. Szállás biztosított, közvetítési vagy egyéb díj nincs. Jelenleg az elérhető szállás miatt csak párok jelentkezését tudják fogadni.

Munkavégzés helye: Baden-Württemberg Tartomány
Munkakezdés: 2014. szeptember elején
Szerződés: 1 év, meghosszabbítható
Heti munkaidő: Garantált minimum 30 óra
Fizetés: 7,71-8,32 € / óra (+étkezés munkanapokon,+ éjszakai -, és ünnepnapi pótlék, + mosás pénz) +étkezési pénz)
Szabadság: 25 nap fizetett szabadság/év
Szállás biztosított: 230-290€ / hó, fizetésből kerül levonásra. Szállás teljesen felszerelt és bútorozott.

Feltétel:
- Egészségügyi alkalmasság
- Német nyelvtudás

Jelentkezni a megadott e-mail címen lehet, német nyelvű, fényképes szakmai önéletrajzzal.
SKYPE elérhetőség szükséges.

Festőket keresünk bécsi munkákra

Szakképzett, józan életű, önállóan dolgozni tudó szobafestőket keresünk bécsi új építésű házak kivitelezéséhez. Folyamatos munka télen is.
Szállást biztosítunk.
Brigádok jelentkezését is várjuk, amit önéletrajz formájában lehet megtenni.
Önéletrajz küldése!

Anglia/Cambridge városába gondozónőket keresünk.

Angol partnercégünk Nagy-Britanniába, Cambridge-i idősotthonba keres gondozó hölgyeket keres. Kezdők jelentkezését is várják, de angol közép vagy alap nyelvtudás szükséges!

Szakmai tréningeket a munkáltató biztosítja. Akinek a nyelvtudása nem éri el a közép szintet, munka mellett a munkáltató nyelvtanfolyamot biztosít.

A megfelelt jelentkezők, még a kiutazás előtt hivatalos állásajánlatot kapnak. Hosszú távú munkalehetőség.

Munkahely: Idősek otthona Cambridge városában (Anglia)
Kezdő fizetés: bruttó 6,55 – 6,95 GBP /óra. NVQ képesítéssel magasabb kezdő bér elérhető.
A szállás ügyintézésében a munkáltató segítséget nyújt.

Elvárások:
Angol nyelvtudás. Nyelvvizsga nem szükséges, de a kommunikáció angol nyelven elvárt.
Empatikus, kedves, pozitív szemléletű, gondoskodó személyiség.
Gondozók számára egészségügyi végzettség NEM feltétel, kezdők jelentkezését is várják.
Jelentkezés:

Angol nyelvű, csatolt fényképes önéletrajzzal. Kérjük elérhetőségei között adja meg SKYPE azonosítóját, mivel a munkáltatói interjú skype-on történik azokkal, akik nem szeretnének az interjúra Angliába kiutazni.
Tárgy mezőbe kérjük, írja be: IDŐSGONDOZÁS ANGLIA
TELEFON:  +436764946323
Skype:  gerlachpersonal
Üzenet küldése ITT!

Szakápoló, ápoló németországi idősotthonba

Szakképzett ápolókat keresünk Németországba.

Feltételek:
- szakápolói végzettség (Szociális gondozói végzettség nem megfelelő.),
- szakmai gyakorlat,
- minimális német nyelvtudás előny, de lehetőség van NYELVTUDÁS NÉLKÜL is jelentkezni (ez esetben a nyelvi felkészülésben segítünk)

A munkavállaló kizárólag a német intézménnyel kerül szerződéses viszonyba, teljes munkaidejű, határozatlan idejű munkaszerződés keretében.

Kezdő fizetés kb. bruttó 1900 Euró + pótlékok, mely a próbaidő elteltével már emelkedhet.

Jelentkezését fényképes önéletrajzzal, elérhetőséggel várjuk.

Üzenet küldése itt!

Házi ápoló ajánlat nyelvtanfolyammal Hollandiában

Házi beteg ápoló, gondozó tevékenység elvégzésére várjuk jelentkezéseteket Hollandia egész területére. Segítséget nyújtunk a kinti munkavállalásban és a nyelv elsajátításában (egy általunk szervezett nyelvtanfolyam elvégzésével). Ha segíteni szeretnél az arra rászorulókon, meg szeretnéd ismerni a holland kultúrát is, és lelkiismeretes, elhivatott Ápoló vagy, jelentkezz bátran! Feltételek: - Ápoló, Szociális gondozó és ápoló, vagy egyéb ápoló végzettség (OKJ-s vagy egyéb egészségügyi végzettség); - Szakmai tapasztalat (tanulmányok során folytatott gyakorlati idő is megfelelő, amennyiben az meghaladja az 1 évet); - Minimális Angol vagy Német nyelvtudás (És/Vagy egyéb idegen nyelv ismerete tanfolyami, vagy iskolai oktatáson való részvétel alapján - tanúsítvány erről nem szükséges); - Személyes interjú (interjú helyszíne: Ádánd, Siófoktól 12 km-re); - A Holland nyelvtanfolyamunkon való sikeres részvétel. A munkaajánlatról: feladat: házi beteg gondozás a gondozott otthonában. - Fizetés: 1150 euro, vagy 850 euro nettó fizetés, munkaidő beosztástól függően. A bejelentés Hollandiában történik. - A szállás és az étkezés a gondozott otthonában megoldott és ingyenes, az utazás megoldásában, illetve költségében segítség van. - Lehetőség van folyamatos, illetve kéthetes, váltásos munkarendre. - A munkavégzés helye kiterjed Hollandia egész területére. A nyelvtanfolyamról: - Intenzív , ideje alatt a képzés helyén, Ádándon kell tartózkodni. - A tanfolyam ideje alatt a szállás ingyenesen, a partner cég által, biztosított. - Időtartama: 4 hét, hétfőtől szombatig, 8:00 – 17:00 között, szünetekkel. - Helye: Ádánd. - A négy hét alatt elérhető legalacsonyabb nyelvi szint az A1. - A képzés csoportos képzés, a maximális létszám 14 fő. - A képzéshez szükséges eszközök (képesített holland nyelvoktató, megfelelően felszerelt oktató terem - számítógépek, tankönyvek, CD-k, projektor -), engedélyek (A felnőttképzési tevékenység nyilvántartási száma: 00798-2012) rendelkezésre állnak. Interjú: A nyelvtanfolyamon való részvétel feltétele egy személyes találkozó. Ezen holland partnerünk is részt vesz, megismerkedik a jelentkezőkkel és elbeszélget velük az általuk kiválasztott idegen nyelven - tolmács segítségével. Következő találkozó várható időpontja, helye: az időpontról telefonon érdeklődhetnek, Ádánd. Jelentkezni lehet: a SMITS TEAM BT. (Magán-munkaközvetítői tevékenység nyilvántartási száma: 2520-2/2012-1400) +36 308941321-es mobiltelefonszámán (hétköznap 09:00-15:30-ig), és egy fényképpel ellátott, magyar nyelvű, részletes, szakmai önéletrajz elküldésével a brigi.apolo.st@gmail.com e-mail címre vagy Facebook oldalunkon. Várjuk jelentkezésed, fordulj hozzánk bizalommal!

USA szállodatakarítás

Szállodai takarítókat keresünk az USA-ba.
Havi 1800$ fizetés.
Külföldi munka pároknak is lehetséges nálunk. Várjuk 18-58 év közötti nők és férfiak jelentkezését, akár nyelvtudás nélkül is.
Info: www.eszakamerikai-munka.com